לןגן

עוגת גבינה אפיה בציפוי קרם תותים

מאת: שירן פרדו, פורסם: 29/03/2015 | 10:41
עוגת גבינה אפיה בציפוי קרם תותים

תקציר המתכון: תותים זה אחד הפירות שאני הכי אוהבת בעולם… ועוגת גבינה עם תותים זה שילוב מדהים, זאת העוגה הראשונה שלי שפשוט יצאה מושלמת לכל מי שאוהב עוגות גבינה עם תותים זה פשוט המתכון המושלם תהנו…

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חומרים כללי 3 5% גבינה 1 גביע שמנת חמוצה 4 כפות קורנפלור 4 כפות אינסטנט פודינג וניל 4 ביצים 1 וחצי כוסות סוכר 2 שקיות סוכר וניל 1 שמנת מתוקה תותים

  2. להקציף חלבונים עם סוכר, כשהקצף מתקשה להוסיף במהירות נמוכה את הקורנפלור והפודינג. בכלי נפרד לערבב את ה-3 גבינה את השמנת החמוצה את החלמונים 2 שקיות סוכר וניל לערבב טוב ולהוסיף את הקצף לאפות בתבנית קפיצית מס’ 28 שעה וחצי עד שעתיים (משתנה מתנור לתנור) על חום 140 מעלות. להשאיר בתנור כ-15 דקות ולהוציא לקירור ורק אח”כ הקרם. להקציף את השמנת המתוקה עם חצי כוס חלב ושאר האינסטנט פודינג ולשפוך למעלה כשהעוגה קרה. להכניס למקרר. אפשר לקישוט להוסיף פרוסות תותים בהצלחה!