לןגן

פיתות אפויות בתנור

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/09/2015 | 22:36
פיתות אפויות בתנור

תקציר המתכון: נגמר הלחם? קערת מיקסר וקילו קמח!

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח עם שמרים, מוסיפים שמן ומים, לשים כחמש דקות, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח, עוטפים את הקערה בשקית ניילון ומכסים במגבת, מתפיחים שעה, לשים ידנית פעם נוספת מתפיחים חצי שעה, מחלקים את הבצק לשמונה כדורים, מרדדים כל כדור לצורת עיגול בעובי של כ 2 ס"מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים ביצה, אופים בטורבו 170 מעלות עד להזהבה.