לןגן

שושני תפוחים

מאת: אתי עג'מי, פורסם: 15/09/2015 | 21:17
שושני תפוחים

תקציר המתכון: לאירוח מושלם ויפה,תפוחי שושנים מהממים מאת אתי עג'מי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון: בצק עלים מתוק מוכן קפוא(קנוי) לחתוך לרצועות של 5 ס"מ, לחתוך תפוח לרצועות דקות ולהרתיח עם לימון לריכוך. לשים בצלחת סוכר וקינמון,את הרצועות שחתכנו נמרח בריבה (כל טעם) נפזר מעט קימון עם הסוכר,את התפוחים נסדר כמו בסירטון,נקפל את הבצק על התפוחים(אני טבלתי את התפוחים בסוכר וקינמון), נסדר בתבניות פאי קטנות ולתנור בערך חצי שעה חום בינוני,בהצלחה