לןגן

כדור פתי בר וקצפת

מאת: אתי ממן, פורסם: 15/09/2015 | 19:35
כדור פתי בר וקצפת

תקציר המתכון: מתחסל בשניות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים דק פתי בר, מערבבים עם חמאה מומסת, מרססים תבנית סיליקון שקעים, מצפים את השקעים בפתי בר ומהדקים טוב, מקפיאים כ 4 שעות, מסירים את קערות הפתי בר,מניחים בכלי הגשה, מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, ממלאים את הקערות וסוגרים בקערה נוספת, מקשטים עם קצפת ודובדבנים, יוצקים סירופ מייפל מעל הכדור וקוצרים ים מחמאות!!!