לןגן

פילה דג אמנון עם פירה וטבעות בצל

מאת: Ola Shmerling, פורסם: 15/09/2015 | 15:42
פילה דג אמנון עם פירה וטבעות בצל

תקציר המתכון: פילה דג אמנון טעים עם פירה מושחת וטבעות בצל ביתיות!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הדג

פירה מושחת

טבעות בצל

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים וקצת מלח לבישול

  2. מקמחים את הדג ומטגנים בחמאה הולנדית (או שמן)

  3. טובלים את הבצל בקמח ובביצה ושוב בקמח ומטגנים בחמאה הולנדית (או שמן)

  4. מכינים את הפירה במעבד מזון: תפוחי אדמה עם המון חמאה הולנדית

  5. מגישים את הכל! מצלמים! טורפים!

  6. בתיאבון, אולה :)