לןגן

פטה כבד

מאת: Ola Shmerling, פורסם: 15/09/2015 | 15:03
פטה כבד

תקציר המתכון: פטה כבד (בריא וטעים) כמו במסעדה!

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הכבדים בחמאה או שמן

  2. מעבירים למעבד מזון את הכבדים עם קמצוץ סוכר ופלפל גרוס. מעבדים עד לקבלת מחית חלקה כמו במסעדה

  3. מגישים! מצלמים! וטורפים! בתיאבון!

  4. בהצלחה, אולה :)