לןגן

דג סלומון מאודה עם יין לבן מונח על מצע של פטריות אקזוטיות מוקפצות ברוטב רימונים

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 14/09/2015 | 20:34
דג סלומון מאודה עם יין לבן מונח על מצע של פטריות אקזוטיות מוקפצות ברוטב רימונים

תקציר המתכון: מנה ראשונה מטרפת!!! Yummmmyyyyy

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לפטריות

אופן הכנה

  1. בסיר רחב שוליים להוסיף את היין על להבה נמוכה בינונית כשמגיע לרתיחה עדינה להוסיף את הזעפרן לחצי דקה ואז להניח את חתיכות הסלמון לבזוק מעל את הפלפל האדום החריף כשחלק העור כלפי מטה לכסות ולבשל 6-9 דקות

  2. במחבת נפרסת להוסיף את השמן ולהקפיץ את הפטריות 5-6 דקות להוסיף מלח פלפל ולסיים עם הרוטב ולבשל עוד חצי דקה להגיש מעט מהפטריות ומעליו את הדג לקשט עם עירית או פרחי עירית אם יש בתאבון ובהצלחה