תקציר המתכון: מנה ראשונה מטרפת!!! Yummmmyyyyy
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בסיר רחב שוליים להוסיף את היין על להבה נמוכה בינונית כשמגיע לרתיחה עדינה להוסיף את הזעפרן לחצי דקה ואז להניח את חתיכות הסלמון לבזוק מעל את הפלפל האדום החריף כשחלק העור כלפי מטה לכסות ולבשל 6-9 דקות
במחבת נפרסת להוסיף את השמן ולהקפיץ את הפטריות 5-6 דקות להוסיף מלח פלפל ולסיים עם הרוטב ולבשל עוד חצי דקה להגיש מעט מהפטריות ומעליו את הדג לקשט עם עירית או פרחי עירית אם יש בתאבון ובהצלחה