לןגן

שומר אפוי

מאת: ורד דרור, פורסם: 18/02/2015 | 23:17
שומר אפוי

תקציר המתכון: פשוט להכנה טעים וממכר...

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את ראשי השומר, לחתוך לרבעים או שמיניות (לפי הגודל הרצוי) להניח בתבנית על נייר אפייה

  2. לבזוק שמן זית מעל, לימון, מלח ופלפל

  3. לערבב בתבנית קלות

  4. לאפות בתנור כ-25 דק' בחום גבוה -200 מעלות

  5. אפשר לפרוס את השומר לעיגולים דקים ואז מתקבל מעין ציפס שומר

  6. טעים וממכר