לןגן

שושנים עם שזיפים וממרח שקדים

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 10/09/2015 | 18:50
שושנים עם שזיפים וממרח שקדים

תקציר המתכון: וואי וואי וואי איזה חלום!! אני הכנתי אותם עם שזיפים וממרח שקדים..טוויסט בלעדי שלי... אתן חייבות לנסות!!!!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחלק את הבצק המרודד לרצועות של 5-6 סמ למרוח מעט מהממרח שקדים לפזר מעל מעט אבקת קינמון וסוכר

  2. לסדר את חצאי השזיף אחד של השני כמעין מניפה שחצי מהגובה מעל הקצה של הבצק לקפל את הצד השני של הבצק וזה יכסה לכן חצי מגובה השזיף להתחיל לגלג כמו רולדה עד לקבלת שושנה

  3. להניח בתבנית של מפינס גודל רגיל ששימנתן מעט בקנולה ספריי לאפות על חום של 165 מעלות ל 35-45 דקות או עד שהבצק נאפה מסביב .לקרר ולבזוק אבקת סוכר מעל

  4. ניתן להכין את העוגיות ולהכניס למקרר עד ליום ראשון ולאפות ביום החג

  5. **** ראו בתגובות למטה סירטון מהרשת שממחישה את הרכבת השושנים. אם רוצים להכין עם תפוחי עץ אז לפרוס לאותו עובי כמו השזיף לסחוט מיץ לימון מעל ולהכניס למיקרו לחצי דקה שיתרככו מעט ויהיה גמיש מספיק בכדי לגלגל עם הבצק למרוח ריבת משמש שמהלתן עם מעט מים רותחים שיהיה קל למריחה