לןגן

פירה

מאת: מיכל גרוסמן, פורסם: 10/09/2015 | 12:48
פירה

תקציר המתכון: פירה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את תפו"א חצי שעה

  2. לשפוך את המים .למעוך את התפו"א ולהוסיף חצי כוס מים חמים לערבב טוב

  3. בנתיים לטגן את הבצל עד להשחמה

  4. לשפוך את הבצל המטוגן לפירה לשים רבע כפית כורכום וחצי כפית מרק עוף לערבב הכל יחד אני זלפתי מעט צ'ילי למעלה יצא יאמייי😊