לןגן

תבשיל בורגול עם עדשים-מג'דרה

מאת: מיכל גרוסמן, פורסם: 09/09/2015 | 14:16
תבשיל בורגול עם עדשים-מג'דרה

תקציר המתכון: בורגול עם עדשים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח 2 ליטר מים בסיר אני במגדרה לא סופרת כוסות זה לא יחס רגיל של אורז.שהמים רתחו להוסיף את העדשים.ולבשלם 25 דקות

  2. תוך כדי במחבת לטגן בצל עד שישחים אחרי שהעדשים התבלשו להוסיף את הבצל המטוגן עם השמן לסיר העדשים לשים כף מלח שירתח

  3. להוסיף את הבורגול ולבשל עוד רבע שעה על אש נמוכה

  4. אני אוהבת לאכול עם יוגורט דנונה. אפשר עם כל תוספת אחרת.... טעים ובריא!