לןגן

נולדס

מאת: מיכל גרוסמן, פורסם: 09/09/2015 | 11:28
נולדס

תקציר המתכון: נולדס עם ירקות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך בצל לקוביות קטנות גמבה וגזר לרצועות ארוכות ודקות וכרוב לחתיכות בנוניות

  2. לטגן בצל עד להזהבה להוסיף את הגזר והגמבה ולדאות ל10 דקות להוסיף את הכרוב ולהמשיך לאידוי נוסף של 5 דקות לקראת הסוף להוסיף את התירס לערבב הכל היטב ולתבל במלח כפית מרק עוף רוטב צילי מתוק לשפוך בנדיבות ומעט סויה לערבב היטב

  3. לבשל את הנודלס ל7 דקות לסנן היטב ולערבב את הירקןת עם הנודלס