לןגן

בצק עלים ממולא בבשר עוף

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 27/03/2015 | 13:11
בצק עלים ממולא בבשר עוף

תקציר המתכון: בצק עלים טעים ברמות לא תאמינו עד כמה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לילה במקרר.

  2. מרתיחים סיר עם מים. לוקחים את הבשר הטחון ושמים בתוך קערה מוספים לו כוסברה ופטרוזליה מלח ופלפל וכף שמן. ויוצרים קציצות וזורקים בעדינות למים החמים במשך 5 דקות.

  3. מוצאים את הקציצות לקערה מועכים עם מזלג ושזה טיפה מתקרר מוסיפים ביצה פטרוזליה וכוסברה ואם יש צורך מתקנים טיבול.

  4. פותחים את הבצק עלים ממלאים באמצע וסוגרים.

  5. אופים בחום 180 מעלות 40 דקות.

  6. בהצלחה(: