לןגן

כרוב כבוש מתכון מזורז

מאת: Ruti Adiri Golani, פורסם: 08/09/2015 | 06:33
כרוב כבוש מתכון מזורז

תקציר המתכון: באמריקה משתמשים בו בעיקר כמילוי לסנדויצים, או כבסיס על צלחת של מנה ראשונה. אני מחזיקה בקופסא במקרר לשיפור סנדוויצ'ים או כתוספת לסלט.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ בצל ולהתחיל להשחים על מחבת עם שמן

  2. לחתוך כרוב לרצועות ולהוסיף לבצל

  3. לבשל על אש גבוהה 5 דקות

  4. להוסיף תבלינים, מיץ לימון וחומץ