לןגן

בגט ירקות קלויים

מאת: Ruti Adiri Golani, פורסם: 08/09/2015 | 06:26
בגט ירקות קלויים

תקציר המתכון: אחד הסנדויצים הכי טובים שיש.

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רכיבים:

אופן הכנה

  1. לקלות על מחבת עם ספריי שמן א כל הירקות והטופו

  2. להוסיף חומץ ותבלינים

  3. לרוקן את המחבת מהירקות לקערה

  4. לפתוח את הבגט ולקלות אותו קצת על המחבת שהיו בה הירקות (לא לשטוף אותה לפני) , עד שיהיה קצת כריספי

  5. למלא את הבגט בתערובת ירקות קלויים