לןגן

פשטידת קישואים ובצל

מאת: Ruti Adiri Golani, פורסם: 08/09/2015 | 05:27
פשטידת קישואים ובצל

תקציר המתכון: פשטידה טבעונית שגם מאוד משביעה, כי יש בה טופו, וגם טעימה. אם אין בנמצא יוגורט טבעוני אפשר להוסיף במקום 200 גרם טופו רך

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד במעבד מזון קישואים

  2. לטגן בצל קצוץ עד שמשחים ולהוסיף את היין הלבן , לצמצם נוזלים במשך 10 דקות עם ערבוב קל

  3. להעביר קישוא מגורד לקערה ולהוסיף קמח, טופו, יוגורט, מלח, פלפל, אבקת אפיה, סודה לשתיה.

  4. לערבב

  5. להוסיף את הבצ המטוגן ביין ולערבב שוב

  6. לשמן בספריי תבנית יכולה ולרפד את התחתית בפרורי לחם. מה שנשאר להוסיף ותערובת ולערבב שוב

  7. לשפוך תערובת לתבנית ולאפות 40 דקות על חום גבוה