טרטר סולומון
מאת: Or Kaplan Bouskila, פורסם: 07/09/2015 | 18:42
תקציר המתכון:
מנת סלט ראשונות
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 4,
זמן הכנה: 5 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
500 גרם פילה דג סלמון טרי נקי
-
1 יחידה אבוקדו בשל אבל לא רך מידי
-
חצי כוס גרגירי רימון
-
2 כף עירית קצוצה
-
2 כף שמן זית
-
3 כף מיץ לימון טרי
-
1 כף חומץ תפוחים
-
לפי הטעם קורט מלח ופלפל גס
אופן הכנה
-
חותכים את הסלמום והאבוקדו לקוביות כ-20 ס״מ ומעבירים לקערה
-
מוסיפים את שאר המרכיבים ומתבלים לפי הטעם
-
ניתן להוסיף מעט פלפל צ׳ילי לחריפות