לןגן

רוטב לפסטה 4 גבינות

מאת: טיראן חזן, פורסם: 07/09/2015 | 12:19

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה בישול אלדנטה

  2. מקררים את הפסטה על מסננת ומוסיפים מעט שמן זית

  3. ממיסים את החמאה על מחבת

  4. מוסיפים את השום והשמנת המתוקה ומרתיחים

  5. מוסיפים את הגבינות ומערבבים, מחכים עד שהרוטב יסמיך

  6. מוסיפים את התבלינים מערבבים ויוצקים על הפסטה