לןגן

פאי מושלם ללא אפיה!

מאת: Dvori Greenfeld, פורסם: 07/09/2015 | 11:04
פאי מושלם ללא אפיה!

תקציר המתכון: כשיש אורחים בדרך ואין כוח לאפיה או סתם שבא לפנק את המשפחה בלי להדליק תנור..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים למלית

עיטור

אופן הכנה

  1. מרסקים את הבסקוויטים ומערבבים עם השקדים/האגוזים.

  2. מוסיפים חמאה/ מרגרינה וחמאת בוטנים ומשטחים בתבנית בסיס (אפשר כל גודל, אני עשיתי בחד פעמי!)

  3. מקפיאים ל20 דקות.

  4. בנתיים מכינים את המלית: מחממים את החמאת בוטנים במיקרו 30 שניות בפולסים עד שהיא נוזלית, מורחים על הבסיס ומחזירים למקפיא.

  5. ממיסים את השוקולד והשמנת. יוצקים על הבסיס עם החמאת בוטנים.

  6. עכשיו צריך לעבוד מהר!!

  7. מחממים את החמאת בוטנים של העיטור במיקרו (אפשר ישר בשקית!) ומזלפים מעגלים על השוקולד.

  8. בעזרת קיסם או שיפוד מושכים פס מהמרכז לשוליים, קצת רווח ואז מושכים פס מהשוליים למרכז, וכן הלאה..

  9. מעבירים למקרר לפחות לשעתיים.