לןגן

חזה הודו מגולגל- אפוי

מאת: Dvori Greenfeld, פורסם: 07/09/2015 | 10:46
חזה הודו מגולגל- אפוי

תקציר המתכון: הרבה יותר מרשים מהסיר אבל זהירות! שלא יתייבש.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לרצועות, את הפטריות לפרוסות ומגררים את הבטטה והקישואים.

  2. מטגנים קלות ממש את בצל, הפטריות, הקישואים והבטטה.

  3. מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה- תיבול שאוהבים..

  4. משטחים את החזה הודו על השיש ושמים תלולית של הירקות שטיגנו.

  5. מגלגלים את החזה- עצה שלי: לוקחים חתיכה של ניילון נצמד, שמים את החזה על זה ומגלגלים בעזרת הניילון ומקפיאים לאיזה רבע שעה רק כדי שיתפוס צורה.

  6. שמים בתבנית של התנור רצועות דקות של בצל, מניחים את החזות המגולגלים שהוצאנו מהמקפיא, מוסיפים קצת מים כדי שלא ידבק, קצת פפריקה ותיבול נוסף שאוהבים- אני שמתי בטטה מקולפת לציפוי. ואופים עד שזה מוכן- שהמזלג יוצא בקלות.

  7. להיזהר שלא יתייבש!