תקציר המתכון: זאת מנה שנראית כל כך יפה, מושלמת לאירוח ולחגים.
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה
חותכים את הבצל לרצועות, את הפטריות לפרוסות ומגררים את הבטטה והקישואים.
מטגנים קלות ממש את בצל, הפטריות, הקישואים והבטטה.
מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה- תיבול שאוהבים..
משטחים את החזה הודו על השיש ושמים תלולית של הירקות שטיגנו.
מגלגלים את החזה- עצה שלי: לוקחים חתיכה של ניילון נצמד, שמים את החזה על זה ומגלגלים בעזרת הניילון ומקפיאים לאיזה רבע שעה רק כדי שיתפוס צורה.
מאדים בצל בסיר, מניחים את החזות המגולגלים שהוצאנו מהמקפיא, מוסיפים קצת מים כדי שלא ידבק, קצת פפריקה ותיבול נוסף שאוהבים- אני שמתי בטטה מקולפת לציפוי. ומבשלים עד שזה מוכן- שהמזלג יוצא בקלות.
אפשר להוסיף לסיר תפוחי אדמה חתוכים ולתבל במעט פפריקה.