לןגן

חלות לשבת או חג!

מאת: Dvori Greenfeld, פורסם: 07/09/2015 | 10:35
חלות לשבת או חג!

תקציר המתכון: הכי כייף חלה של בית..

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 9, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל החומרים של הבצק ביחד עד שזה אחיד: קמח, מלח, שמרים, סוכר, מים ושמן.

  2. מניחים במקום חמים להתפחה של שעה וחצי.

  3. קולעים חלה בצורה שאוהבים, אני פשוט עשיתי כמו 2 נקניקים וגילגלתי אותם יחד לצורה של כתר.

  4. למרוח לפני האפיה ביצה עם סוכר וניל זה נותן טעם, ריח וצבע משגעים!!

  5. אופים בחום 180 מעלות כ22 דקות.