לןגן

עוגת בראוניז שוקולד עשירה בזיגוג שוקולד לבן.

מאת: Dvori Greenfeld, פורסם: 07/09/2015 | 10:14
עוגת בראוניז שוקולד עשירה בזיגוג שוקולד לבן.

תקציר המתכון: עוגה טעימה עם רושם מופלא. אפשר לוותר על הזיגוג ואז היא פרווה.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל160 מעלות.

  2. בקערה אחת מערבבים- קמח, מלח וסודה לשתיה.

  3. בקערה שניה מערבלים- ביצים סוכר ושמן למשך 2 דקות.

  4. להוסיף לקערה השניה- מים, וניל, ואת כל המצרכים היבשים מקערה 1.

  5. להוסיף את השוקולד המומס ולערבב לתערובת חלקה.

  6. להוסיף את שברי השוקולד ולאפות בתבנית בינונית כ-35 דק'.

  7. לזיגוג- להרתיח מים חמים בקומקום ולשפוך לסיר קטן. לשים חצי חבילת שוקולד לבן בשקית (קשיחה קצת) לקשור את השקית ולהניח במים עד שזה נמס. לעשות חור קטן בקצה ופשוט לזלף ימינה ושמאלה..