תקציר המתכון: אפשר בתור נישנוש מול הטלוויזיה, תוספת לארוחה עם פירה או אורז או כל רעיון אחר..
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מסננים את הטונה מהשמן ושמים בקערה.
מוסיפים ביצה.
מגררים את הבצל (בחורים הקטנים של המגררת) את השום ואת התפוח אדמה (חי!!)
מוסיפים תבלינים שאוהבים- אני שמתי פפריקה מתוקה וחריפה וקצת קטשופ.
מוסיפים קמח עד שזה נהיה אחיד.
עושים כדורים קטנים, תובלים בפרורי לחם ואופים בחום בינוני 20 דקות על נייר אפייה משומן (כדאי להפוך אחרי 10 דקות).