לןגן

פסטונה

מאת: Dvori Greenfeld, פורסם: 07/09/2015 | 09:21
פסטונה

תקציר המתכון: הברקה של יום אחד הפכה לארוחת ערב/צהריים/ביניים קלילה שתמיד מצליחה!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים פסטה במים ומסננים.

  2. חותכים בצל לרצועות דקות ומתחילים לטגן בשמן.

  3. מוסיפים את שימורי הפטריות (אפשר לחתוך אותם קודם).

  4. מפוררים את שימורי הטונה פנימה יחד עם קצת שמן.

  5. מטגנים ביחד עד שזה זהוב ומתבלים: גריל דג, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח, פלפל.

  6. אפשר להכין רוטב עגבניות פשוט ולמזוג מעל, למי שלא אוהב פשוט אפשר לחבר את הפסטה עם הטונה.

  7. טעים גם קר!