לןגן

רולדת קוקוס ושוקולד ללא אפייה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 27/03/2015 | 00:03
רולדת קוקוס ושוקולד ללא אפייה

תקציר המתכון: קינוח שאי אפשר לפספס גם טעים וגם יפה.. רוצו להכין ל2 רולדות המתכון מתאים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בסיר חצי כוס קקאו, חצי כוס סוכר החלב ו100 גרם שוקולד מריר, 50 גרם חבילת מחמאה ,ולהמיס על אש בינונית תוך כדי עירבוב.

  2. להוריד מהאש ולהוסיף כפית רום ולשפוך אותה על הביסקווטים שפוררנו ולערבב לתת לזה להתקרר מעט ואז

  3. לקחת נייר אפייה ולהרטיב את הנייר ןלהניח על השיש ולאחר מכן לשים את התערובת על הנייר ומעל עוד נייר אפייה משומן ולשטח עם מערוך לריבוע ענק או אפשר לעשות 2 רולדות על אותו אופן פשוט לחלק את התערובת.

  4. לאחר מכן לוקחים קערית ושמים בתוכה את הקוקוס, ה100 גרם אבקת הסוכר, וה200 גרם המחמאה המומסת והחלב ומערבבים ומורחים על תערובת הביסקווטים עד ידיים רטובות. ואז מגלגלים לרולדה ומכניסים למקפיא לשעה ואז פורסים לפרוסות ונהנים.

  5. בהצלחה(:

  6. מי שרוצה יכול לעשות גנאש..

  7. 50 גרם שמנת מתוקה

  8. 100 גרם שמנת מתוקה על הגז לערבב עד לסמיכות