לןגן

סלט פלפל מתוק

מאת: אתי ממן, פורסם: 05/09/2015 | 19:31
סלט פלפל מתוק

תקציר המתכון: מתאים לכל ארוחה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צולים את הפלפלים בתנור, מומלץ על גריל, מכניסים לשקית ניילון וסוגרים למשך שעה, קולפים ומנקים מזרעים, קוצצים לריבועים קטנים, מוסיפים תבלינים, לימון, שמן זית, כוסברה, מערבבים, מחלקים בקערות ושומרים במקרר, כמויות גדולות ניתן להקפיא!