לןגן

בשר בערמונים

מאת: אתי ממן, פורסם: 05/09/2015 | 11:03
בשר בערמונים

תקציר המתכון: תבשיל מיוחד לארוחת חג!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שולקים את הבשר עם מים כחצי שעה ושופכים את המים, חותכים בצל לרצועות, מניחים בסיר רחב ועליו מניחים את הבשר, מוסיפים מלח, כמון, אגוז מוסקט, מים, מבשלים על להבה נמוכה מאוד כשעתיים עד שהבשר מתרכך והרוטב מסמיך, מוסיפים פפריקה וערמונים, מבשלים חצי שעה נוספת..

  2. *** הבשר מכיל שומן לכן אין צורך להוסיף שמן לתבשיל..