לןגן

לביבות פראסה

מאת: Ruti Adiri Golani, פורסם: 04/09/2015 | 07:51
לביבות פראסה

תקציר המתכון: מיוחד לראש השנה, אבל טעים כל השנה:) אני מגישה עם תערובת יוגורט טבעוני ושום קצוץ ליד.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הירקות בסיר עם מים עד שרכים

  2. לסנן את המים ולמעוך הכל כמו פירה

  3. להוסיף תבלינים, טופו, קמח ולערבב לתערובת אחידה

  4. לטגן.