לןגן

דג מושט עם תפו"א

מאת: מיכל גרוסמן, פורסם: 03/09/2015 | 16:03
דג מושט עם תפו"א

תקציר המתכון: דג עם תפו"א

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ שום למלא בתוך הדג לשמן את הדג מעט ולתבל במלח ופלפל ולהכניס לתנור ל20 דקות

  2. לחתוך תפו"א לפרוסות לשמן מעט לתבל במלח מעט קארי ופטרוזליה יבשה ולהכניס לחצי שעה לתנור אפשר גם להוסיף את העגבניות שרי