קטגוריה: דגים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
שוטפים את חתיכות הדג ומניחים בצד שיתייבשו. בסיר כבד מחממים טוב (לא מרתיחים) את השמן ולתוכו שמים את הבצל.
כשהבצל הופך לשקוף מוסיפים לסיר את הפלפלים החריפים, כשהם חצויים וללא גרעינים (אבל לא להוציא את העורקים הלבנים! הם שגורמים לחריפות!).
כעת מוסיפים את כל שיני השום מראש שום אחד כשהן כתושות וזורקים פנימה עוד 5-8 שיני שום מרוסקות (לא כתושות. למחוץ באמצעות סכין).
מוסיפים את הפפריקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומים עד לסמיכות רצויה ועוד חצי כוס. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד ואליו מוסיפים את חתיכות הדג.
מבשלים במכסה סגור 15-20 דקות ואז בודקים את סמיכות הרוטב. אם הוא מימי מדי לטעמכם, מסירים את המכסה ומצמצמים.