לןגן

סלט כרוב עם גזר (קולסלאו)

מאת: אורית לוי, פורסם: 26/03/2015 | 16:04
סלט כרוב עם גזר (קולסלאו)

תקציר המתכון: מעולה כסלט בארוחה חלבית או בשרית

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים בתוך צנצנת את שן השום, לימון, מיונז, מלח, סוכר ופלפל. סוגרים את הצנצנת ומנערים מס' דקות. מניחים בצד.

  2. מגררים את הגזרים במגררת עבה לקערה. חותכים את הכרוב לרצועות דקות כמו איטריות ומוסיפים לקערה.

  3. מנערים את הרוטב ושופכים לקערה. מערבבים היטב לספיגת הטעמים. מניחים במקרר לשעה ומגישים. בתיאבון ♥