לןגן

פנקייקס (חביתיות)

מאת: אורית לוי, פורסם: 26/03/2015 | 15:55
פנקייקס (חביתיות)

תקציר המתכון: פנקייקים מעולים, יוצא סופר מקצועי, אפשר להכין יחד עם הילדים בהשגחתכם.

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בקערה גדולה את הקמח, סוכר ומלח ומערבבים.

  2. שמים את המרגרינה במחבת וממיסים אותה. יוצקים לקערה בינונית.

  3. מוסיפים לקערה הבינונית את החלב והביצים. טורפים במזלג עד שכל החומרים מתאחדים.

  4. שופכים את החומרים הרטובים על היבשים ומערבבים עם מזלג עד קבלת תערובת חלקה וללא גושים. אם יש גושים של קמח מועכים אותם עם מזלג על דופן הקערה.

  5. מחממים מחבת משומנת עם מרגרינה או שמן על אש בינונית. מניחים במרכז המחבת 2 כפות גדושות של בלילה. מפזרים מעט עם כף עד שהפנקייק מקבל צורה עגולה בגודל של פיתה קטנה. כשמופיעות בועות על פני הפנקייק, הופכים לטיגון לצד השני עם מרית.

  6. אפשר לפזר מעל סירופ מייפל, סירופ שוקולד, גלידה, יוגורט, דבש או כל מה שמתחשק. בתיאבון ♥