לןגן

פטה כבד

מאת: אורית לוי, פורסם: 26/03/2015 | 15:25
פטה כבד

תקציר המתכון: פטה כבד/כבד קצוץ, טעם גן עדן, אוכלים עם קרקרים, צנימים או סתם עם כף . אפשר להגיש לצד ריבת בצל.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לצלות את הכבדים. (אפשר גם 20 דק' בנינג'ה)

  2. לטגן את הבצלים עד להזהבה.

  3. להכניס את כל המרכיבים לבלנדר, לעשות פולסים ולטעום מדי פעם.

  4. בתיאבון! ♥