קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לפרוס את הבצל לפרוסות ולטגן אותו בסיר רחב עד שישחים - 1/2 עד 3/4 שעה.
אחרי שהבצל השחים, להוסיף את הסוכר ואת השמנת להקצפה ולטגן עוד כדקה.
מכבים את האש ושמים בצלחת חלק מהבצל ע"מ לפזר אותו מאוחר יותר על הפשטידה.
אחרי שהבצל שבסיר התקרר מעט להוסיף לסיר את שאר המצרכים פרט לגבינה הצהובה.
בתבנית בקוטר 26 שופכים את תערובת הבצל.
מעל תערובת הבצל לפזר את פרוסות הבצל ששמנו בצלחת.
מעל לפרוסות הבצל לפזר את הגבינה
לאפות 40 דקות בחום 180 מעלות