לןגן

כרוב מאודה

מאת: אורית לוי, פורסם: 26/03/2015 | 15:09
כרוב מאודה

תקציר המתכון: תוספת בריאה, טעימה ומשביעה לכל מנה עיקרית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ ב- 2 כפות שמן.

  2. כשמזהיב, להוסיף את הגזרים המגוררים, רסק, סוכר, אבקת מרק, תבלינים וכוס מים.

  3. לתת רתיחה וכשרותח להכניס כרוב חתוך ועוד כוס וחצי מים רותחים.

  4. לוודא שהמים לא מכסים את הכרוב.

  5. לערבב היטב ולבשל כ- 20 דקות.

  6. בתיאבון ♥