תקציר המתכון: ניתן להכין עם שעועית שחורה ולבנה טעים ומזין
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להשרות את השעועית ללילה עם כפית סודה לשתייה ומעט חומץ. לשטוף לסנן ולבשל עד שמתרכך (לא יותר מדי) כשמוכן להניח על מסננת ליבוש.
לחתוך את הבטטה לקוביות, לאפות בתנור עם מעט שמן זית ומעט מלח גס עד שמתרכך כ-10 דק' (לא יותר מדי)
להכניס לקערה את השעועית, הבטטה, לקצוץ את הבצל הסגול ולהוסיף, לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף, לתבל בשמן זית, מלח , לימון ופלפל לפי הטעם.
סלט טעים ומזין