לןגן

סלט שעועית אדומה ובטטה

מאת: ורד דרור, פורסם: 30/08/2015 | 22:20
סלט שעועית אדומה ובטטה

תקציר המתכון: ניתן להכין עם שעועית שחורה ולבנה טעים ומזין

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את השעועית ללילה עם כפית סודה לשתייה ומעט חומץ. לשטוף לסנן ולבשל עד שמתרכך (לא יותר מדי) כשמוכן להניח על מסננת ליבוש.

  2. לחתוך את הבטטה לקוביות, לאפות בתנור עם מעט שמן זית ומעט מלח גס עד שמתרכך כ-10 דק' (לא יותר מדי)

  3. להכניס לקערה את השעועית, הבטטה, לקצוץ את הבצל הסגול ולהוסיף, לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף, לתבל בשמן זית, מלח , לימון ופלפל לפי הטעם.

  4. סלט טעים ומזין