לןגן

לביבות תפוחי אדמה של סבתא בטי

מאת: אורית לוי, פורסם: 26/03/2015 | 15:00
לביבות תפוחי אדמה של סבתא בטי

תקציר המתכון: ראו הוזהרתם - הכינו כמות כפולה! ממכר, טעים והריח....

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד את תפוחי האדמה בפומפייה גסה. לסחוט היטב את הנוזלים מהעיסה.

  2. להוסיף את שאר החומרים, לערבב היטב.

  3. ליצור עיגולים ולטגן בשמן עמוק.

  4. להספיג בנייר סופג ולטרוף חם!

  5. אפשר להגיש עם שמנת חמוצה, אבקת סוכר או רסק תפוחי עץ.

  6. בתיאבון! ♥