לןגן

עוגת גבינה פירורים

מאת: Ortal Levi, פורסם: 29/08/2015 | 20:58

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. לבצק מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת בצק כולל ביצה 1 (שכחתי לרשום). מחלקים את הבצק ל2/3 ו1/3. מרפדים את התבנית בבצק ב2/3 בצק. את ה1/3 משטחים לעובי של 1 סמ על נייר אפייה (לא משנה הצורה). אופים את 2 חלקי הבצק בחום 170 מעלות עד להזהבה ואז מצננים. את ה1/3 מפוררים בידיים לתוך קערה.

  2. מילוי מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים בהדרגה סוכר לאחר כ4 דק הקצפה מוסיפים איסטנט במהירות נמוכה עד שתבלע ללא גושים. מוסיפים את הגבינות אחת אחת במהירות נמוכה. סיוכר וניח או כפית תמצית וניל. וקליפת לימון מגורד. להכניס למקרר עד לקירור הבצק.

  3. הרכבה לאחר שקררנו את הבצק לזלוף את מלית הגבינה מעל הבצק שבתבנית ומעל לפורר פירורים. להכניס למקרר למשך 6 שעות לפחות. אין צורך להקפיא.