לןגן

עוגת שוקולד וקרם נוגט

מאת: אתי ממן, פורסם: 29/08/2015 | 16:04
עוגת שוקולד וקרם נוגט

תקציר המתכון: עוד עוגה טעימה!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

עוגת שוקולד

קרם נוגט

ציפוי

עיטור

אופן הכנה

  1. מקציפים את החלבון עם חצי כוס סוכר, מוסיפים שמן, קקאו, חלב, קמח, א. אפייה, וניל בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם כוס וחצי סוכר, מוסיפים לתערובת החלבונים.

  2. משמנים תבנית חצי כדור, שופכים את התערובת ואופים 170 מעלות כ 40 דקות.

  3. חוצים את העוגה לשלושה חלקים, מרטיבים כל חלק עם קפה נמס מוכן.

  4. מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט, חלב, אבקת נוגט, מניחים את החלק התחתון של העוגה על כלי הגשה, מורחים קצפת ומניחים חלק נוסף, וכך עם שאר החלקים, מסדרים מסביב לעוגה אצבעות קינדר, מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט וחלב, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב גדול, מזלפים עיגולים מלמטה כלפי מעלה, שומרים במקרר..