לןגן

עוף עם במיה

מאת: ורד דרור, פורסם: 18/02/2015 | 16:24
עוף עם במיה

תקציר המתכון: מנה דלת קלוריות וטעימה מאד,ניתן להחליף את הבמיה בשעועית ירוקה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם 3 כפות זית

  2. לצלות את השוקיים מכל הצדדים

  3. להוסיף את שקית הבמיה, אין צורך להפשיר

  4. להוסיף תבלינים, לפזר פפריקה אדומה בנדיבות מעל

  5. לכסות במים רותחים, לבשל כשעה בחום בינוני