לןגן

בורקס בשר

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 26/03/2015 | 12:53
בורקס בשר

תקציר המתכון: רוצים להרשים??? .חבילת בצק פילאס!!..וחצי קילו בשר טחון!!...וזה טעיםםםם!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפשירים בצק פילאס לילה במקרר!!!...במחבת מטגנים בצל קצוץ....מוסיפים חצי קילו בשר טחון ומערבבים עם מזלג..תוך כדי מפוררים אותו...מוסיפים תבלינים..טועמים...שהבשר מוכן מקררים אותו!!..פותחים את הבצק על השיש על גביי הנילון שלו..וקורצים עיגול בעזרת קורצן או כוס...מרימים את העיגול לכף היד..שמים 2 כפיות מהמלית וסוגרים לצורת אוזן המן..או כל צורה אחרת..!!...מורחים ביצה ושמים עיגול עגבניית שרי על הבשר החשוף..כדי שלא יתייבש!!!..180 מעלות בערך 20 דקות!!