לןגן

אוזני המן מבצק פריך במילוי פרג

מאת: Zarina Leventar, פורסם: 27/08/2015 | 11:35

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

החומרים הדרושים לבצק

החומרים הדרושים להכנת המילוי

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה: מערבבים את הסוכר עם הביצים, החמאה והתמצית, עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, מעבדים עד לקבלת פירורים, ולשים קלות רק עד שנוצר בצק. משהים במקרר לחצי שעה. מכינים את המילוי: לטחון פרג לטחון פירורים להרתיח מים, סוכר ותמצית וניל. למזוג סירופ ומיץ לימון למיקסר ולערבב עם הפירורים. להוסיף פרג. מרדדים את הבצק לעובי 4-3 מ"מ, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מן המילוי. אוספים באצבעות את שולי העיגול לקבלת צורה של אוזן המן. אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. אפשר לאבק את אוזני המן המוכנות באבקת סוכר