לןגן

סקלופיני עגל עם רוטב לימון

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 26/08/2015 | 00:14
סקלופיני עגל עם רוטב לימון

תקציר המתכון: Yummyyyyyyy

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את חתיכות הסינטה להניח בין שתי חתיכות נייר אפיה ובעזרת פטיש לשניצל עם הצד החלק או מערוך לשטח את החתיכות עגל הכי דק שיש ( בבישול הן מתכווצות מעט)

  2. לקמח את בחתיכות בקמח ולפזר פלפל ומלח מעל כל חתיכה במחבת טפלון גדולה להוסיף 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה להשחים את העגל ש2 צדדיו ולהוציא מהמחבת ולהניח בצד

  3. באותה מחבת להוסיף את השום ל20 שניות ואז את הפטריות לערבב מידי פעם 2 דקות

  4. להוסיף את היין ולתת בישול של 4 דקות להוסיף את הפלפל הגרוס פרוסות הלימון ושאר המלח והפלפל

  5. להחזיר את העגל לסדר את כל החתיכות יפה בשכבה אחת להוסיף את הציר עוף ולהביא לרתיחה ובישול של 5-6

  6. להגיש עם אורז או עם ספגטי אל דנטה ושמן זית בתאבון