לןגן

צ'יפס ללא טיגון .....

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 25/08/2015 | 23:18
צ'יפס ללא טיגון .....

תקציר המתכון: הצ'יפס הכי טעים שיש... לא נשארה חתיכה אחת מהרגע שהנחתי על השולחן...

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך 6 תפוחי אדמה קלופים לרצועות בקערה עם מים קרים וקרח ל30 דקות ליבש על מגבת מטבח בשקית להוסיף כף גבינת פרמזן מגורדת כפית וחצי מלח כף פפריקה מתוקה או חריפה חצי כפית פלפל שחור כף שמן זית כף אבקת שום או 2 שיני שום כתוש לערבב הכל בתוך שקית עם התפוח אדמה רצועות לערבב היטב לרוקן את השקית לתבנית אפיה

  2. להכניס לתנור לחום של 200 מעלות לחצי שעה וזה מוכן

  3. הרעיון לערבב בשקית... ללא כילים נוספים לשטוף…. ולא ללכלך ת'ידיים

  4. ****פעולת השריית התפוחי אדמה במים וקרח היא שלב שנותן לצ'יפס להיות קריספיים מבחוץ ופריכים מבפנים. זו שיטה מאוד יעילה גם אם החלטתן לטגן במקום לאפות יש הבדל משמעותי עם שלב זה לפני הבישול אפשר אפילו להוסיף כף מלח למים שזה מאפשר לתפוחי אדמה לספוג מליחות עדינה.