לןגן

פשטידת אטריות של אילנית

מאת: אור קורן, פורסם: 25/08/2015 | 14:06

תקציר המתכון: פשטידת אטריות וגבינות נימוחה בפה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי ההוראות בגב האריזה.

  2. מערבבים בכוס החלב את החמאה.

  3. מגררים את הגבינות.

  4. מוסיפים מלח ופלפל.

  5. מערבבים הכל יחד.

  6. משמנים תבנית ושופכים את הכל פנימה.

  7. מכניסים לתנור ב180 מעלות למשך 45 דקות או עד שהאטריות משחימות מעט.