לןגן

מגולגלות תמרים - פרח ריבה

מאת: אתי ממן, פורסם: 22/08/2015 | 23:06
מגולגלות תמרים - פרח ריבה

תקציר המתכון: רכות וטעימות..

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 100, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצק פריך

למגולגלות תמרים

לפרח ריבה

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, אפייה, סוכר וניל, סוכר, מחמאה רכה, מיץ תפוזים, שמן, מערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים, עוטפים בניילון נצמד, מכניסים למקרר חצי שעה.

  2. מגולגלות תמרים - מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק לשישה כדורים שווים, מרדדים כל חלק למלבן, מורחים ממרח תמרים ומגלגלים, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מסמנים חריצים באלכסון, אופים 170 מעלות עד להזהבה, מצננים, חותכים ומפזרים אבקת סוכר.

  3. פרח ריבה - מרדדים את הבצק, קורצים פרחים, מסדרים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מרדדים חלק נוסף, קורצים פרחים, קורצים עיגול במרכז, אופים 170 מעלות עד להזהבה קלה, מורחים ריבה, מחברים לסנוויץ ומפזרים אבקת סוכר.