לןגן

מאפה בשר ותפוח אדמה יאמי

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 22/08/2015 | 14:16
מאפה בשר ותפוח אדמה יאמי

תקציר המתכון: מאפה מושלם ..בשר טחון ותפוח אדמה 💖

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים תפוח אדמה קולפים חותכים לקוביות שמים בסיר עם מים ומרתחים עד שהתפוח אדמה רכים מסננים ומועכים ומניחים בצד . לוקחים בצל אחד חותכים לקוביות ומטגנים קלות מוסיפים את הבשר והתבלינים והפטרוזליה והכוסברה ומערבבים עד שהבשר טיפה מאבד את צבעו .מורידים מהגז ומניחים בצד.מפשרים בצק עלים..פותחים לוקחים חתיכה יפה ופותחים בעזרת מערוך ומסדרים על התבנית..ודוקרים במזלג.ואז שמים את התפוח אדמה ומורחים לשכבה אחידה מעל את הבשר בשכבה אחידה ומעל עוד בצק שיכסה הכל מורחים ביצה ומפזרים שומשום.

  2. מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות בין 40 ל45דקות. לבדוק מידי פעם.