לןגן

פבלובה אישית עם פירות יער וקצפת

מאת: אתי ממן, פורסם: 22/08/2015 | 12:48
פבלובה אישית עם פירות יער וקצפת

תקציר המתכון: מומלץ בחום!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקצפת

לעיטור

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף קשה מאוד, לקראת הסוף מוסיפים קמצוץ מלח.

  2. מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב גדול, מניחים נייר אפייה בתוך תבנית תנור, מזלפים תחתית ועולים עם הזילוף כלפי מעלה כשלושה סיבובים, מכניסים לתנור טורבו 50 מעלות כל הלילה!!!

  3. מקציפים קצפת, מים, אינסטנט, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בתוך כל פבלובה, ממיסים במיקרו 10 שניות פירות יער ומקשטים מעל..