לןגן

עוגת גבינה אפוייה קרמית ומושלמת

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 22/08/2015 | 10:20
עוגת גבינה אפוייה קרמית ומושלמת

תקציר המתכון: עוגה גבינה קרמית והסוד שבה זה שמנת מתוקה שעושה נפלאות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 3 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב חלמונים שמנת מתוקה פודינג וקמח והגבינות..אפשר ידני ואפשר מיקסר. ולהניח בצד.

  2. את החלבונים להקציף עם סוכר לקצף יציב..ואז לקפל לקערה שהכנו בתנועות קיפול.

  3. לחמם תנור על 220 מעלות ל10 דקות שמתחת תבנית תנור תהיה במים ומעל רשת.להכניס את העוגה ל10 דקות ואז להנמיך ל160 מעלות ל60 דקות.לכבות תנור לא לפתוח לעוד שעה בתנור מעובה..אם היא נסדקת טיפה לא נורא..היא טעימה בטירוף.